TIENSTAPPENPLAN       Aanvraag registratienummer (gratis)

Zonder makelaar een Catalaans huis kopen

Er zijn veel manieren om zelf een huis te verkopen in Catalonië. Hebben we in Nederland Marktplaats, in Catalonië zijn er voldoende soortgelijke initiatieven. Ook zijn er talloze blaadjes waarin geadverteerd wordt met Catalaans onroerend goed.

Als koper heeft u dus keus te over. U onderkent zelf ook wel dat voorzichtigheid geboden is, spannend is het wel en de echte 'pareltjes' zult u natuurlijk nooit bij een makelaar vinden, daarvoor moet u toch echt zelf op zoek gaan.


Contact met HuisCostaBrava

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij krijgen zeer vaak aanvragen voor informatie, aan de beantwoording daarvan kunnen wij helaas niet meer voldoen. Het kost ons teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

HuisCostaBrava is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina