TIENSTAPPENPLAN       Aanvraag registratienummer (gratis)

Meubels inbegrepen

Reken er op dat een Spanjaard zijn meubels meeneemt als hij zijn huis aan u verkoopt, het liefste wil hij er een extra bedrag voor van u, zo niet dan neemt hij ze mee. Niet zelden vraagt de verkoper een aanzienlijk bedrag.
Als een Spanjaard een huis koopt wil hij uw meubels wel hebben maar er niets voor betalen. In de praktijk zal het dus zo zijn dat Catalanen altijd proberen een slaatje te slaan uit uw onwetendheid, immers, in de meeste landen is het ongebruikelijk dat u uw meubels achterlaat.

Regel het dus vooraf om achter 'gezeur' te voorkomen.


Contact met HuisCostaBrava

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij krijgen zeer vaak aanvragen voor informatie, aan de beantwoording daarvan kunnen wij helaas niet meer voldoen. Het kost ons teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

HuisCostaBrava is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina