TIENSTAPPENPLAN       Aanvraag registratienummer (gratis)

Comunidad

Dit woord wordt voor veel zaken gebruikt maar wij kennen dat toch vooral als 'vereniging van eigenaren'. Als u onroerend goed koopt krijgt u altijd te maken met een comunidad. Gemeenschappelijk gebruikte wegen en bijvoorbeeld een zwembad of tuin moeten onderhouden worden, de kosten worden door alle eigenaren gedragen, ongeacht of en hoe vaak u er gebruik van maakt.

U komt er dus ook niet onderuit. Informeer altijd vooraf of er een comunidad is en wat de maandelijkse bijdragen zijn. Als er een voorzieningefonds is kan het zijn dat u zich moet 'inkopen', vervelend als u achteraf hoort dat u een paar duizend gulden moet overmaken.

Informeer bij een advocaat naar de statuten en het reglement.


Contact met HuisCostaBrava

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij krijgen zeer vaak aanvragen voor informatie, aan de beantwoording daarvan kunnen wij helaas niet meer voldoen. Het kost ons teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

HuisCostaBrava is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina