TIENSTAPPENPLAN       Aanvraag registratienummer (gratis)

Catalonië

De gehele Middellandse zee geldt als zonnig en bij uitstek geschikt voor vakanties en een tweede huis. Zonneschijn, lange stranden en boulevards, en vriendelijke, gastvrije mensen staan garant voor ene zeer prettig verblijf.

Waardevermeerdering van huizen in Spanje is de laatste 10 jaar zeer snel gegaan, 20% per jaar was geen uitzondeering maar daar is inmiddels wel een einde aan gekomen. Met name in Catalunya zal de interesse op zich wel aanhouden omdat velen naar het noorden trekken en de huizenvoorraad afneemt. Er werd in rap tempo nieuw gebouwd maar dat zijn toch vooral de appartementen. De huizenprijzen zijn gemiddeld met 20$ gedaald, in de rest van Spanje met soms wel 40%.

Het kopen van een huis in Catalonië is het aanmeten van een levensstijl, denk aan de siesta, het 'manana', de tapas en de zalige stranden.


Contact met HuisCostaBrava

Ons bellen is op zich geen probleem, maar liever hebben wij het dat u ons mailt en goed omschrijft wat uw vraag is. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons mailt.

HuisCostaBravais niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken.

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina