TIENSTAPPENPLAN       Aanvraag registratienummer (gratis)

HuisCostaBrava kan wat voor u betekenen

Bespaar geld en ergernis

Met tal van zaken zoals...

...heeft HuisCostaBrava al te maken gehad en velen op weg geholpen. Wij hebben een zusterbedrijf in Frankrijk als u ook (of juist) interesse heeft in dat land.
Op elk denkbaar gebied kunnen wij het u een stuk makkelijker maken. Onze diensten zijn echter niet vrijblijvend en gratis.


Wat kost de dienstverlening van HuisCostaBrava?

Eenvoudig. U betaalt een vast bedrag bovenop de kosten die tijdens de gehele looptijd van het project worden gemaakt. U profiteert van kortingen die wij bedingen want die worden verrekend. Over de factor tijd hebben we het kort: u bespaart enorm door precies daar te gaan waar de mosterd gehaald moet worden.
Tenslotte zit er een groot voordeel in u laten begeleiden omdat de kans op een 'kat in de zak' minimaal is. Namens u onderhandeld er iemand die de gebruiken en de taal kent.


Twee voorbeelden

Financiering
Banken verstrekken graag hypotheken maar slijten er ook dijkwijls een levensverzekering bij. Die is echter niet altijd nodig en dan nog, de constructie die gekozen wordt is er vaak een met een vaste termijn en een vooraf bepaald kapitaal omdat het risico nu eenmaal afgedekt moet worden.
Als u echter maandelijks of tussentijds extra aflost kan uw polis mee naar beneden, als u niet de juiste constructie heeft gekozen zit u jarenlang vast aan een te dure polis.
Ook ontvangt er altijd wel iemand provisie, niet zelden is dat de begeleidend of verkopend makelaar. Die provisie kunt u ook zelf ontvangen als u ons de constructie laat bedenken. Wij verrekenen namelijk de provisie met onze 'fee'.

Huizenprijzen
In Catalonië wordt net als in Nederland overvraagd. Sommigen proberen echter een slaatje te slaan uit de onwetendheid van buitenlanders. Die gaan op het 'plaatje' af en kopen soms te snel een object. Altijd zal een makelaar zeggen dat er meerdere gegadigden zijn.
Als u de kat uit de boom kijkt en u goed laat informeren over de vierkante meter prijzen komt u deskundig over en zal men u serieuzer nemen. Een halvering van de verkoopprijs is zeker geen uitzondering, een verlaging van de verkoopprijs met 10% zeer gebruikelijk.


Contact met HuisCostaBrava

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij krijgen zeer vaak aanvragen voor informatie, aan de beantwoording daarvan kunnen wij helaas niet meer voldoen. Het kost ons teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

HuisCostaBrava is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!

Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.


Maximale hypotheek berekenen

U zult hier geen formulieren aantreffen waarop u gelijk uw hele 'hebbe en houwe' moet invullen, ook hebben wij geen rekenmodule. Iedere situatie is anders. De een verdient 30.000 euro netto per jaar maar heeft hoge vaste lasten in Nederland en de ander verdient minder maar zit op een goedkope flat met auto van de zaak.
Het inbrengen van eigen geld of de overwaarde benutten van een huis in Nederland is niet altijd nodig maar soms gewenst. Kortom: wij behandelen iedere aanvraag als uniek. Een rekenmodule gaat altijd van ideale situaties uit, dat kan achteraf alleen maar tegenvallen.
Wij zijn liever direct helder en duidelijk over de (on-) mogelijkheden.


Zeg achteraf nooit: "dat wist ik niet!"

Met HuisCostaBrava altijd de kat uit de boom en niet in de zak!

contact pagina